Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat vindt je van deze website?

Wellicht is het al opgevallen dat de website www.jessehof.nl is opgefrist. Dit is het moment om de site te testen, wensen en commentaar te verzamelen. Kijk eens op je gemak naar de website, en laat weten welke informatie niet correct is, welke informatie je mist, of je informatie gemakkelijk kunt vinden, wat onduidelijk is.

De verbouwde website biedt meer plaatjes, opdat de site aantrekkelijker oogt, en informatie is met een paar clicks te vinden. Er is een nieuwe zoekfunctie waarmee op trefwoorden kan worden gezocht.

Laat weten wat er beter kan! Heb je een taal- of spelfout gezien? Een dode link? Meld het! Heb je een tip die interessant is voor de bezoekers van de Jessehof? Of het nu een berichtje is, een foto of een filmpje, laat het weten. Wil je een blog, een vlog of een podcast beginnen; geef het door. En stuur gerust berichtjes voor plaatsing op de website. Foto’s en filmpjes mogen ook. Als ze maar betrekking hebben op de Jessehof.

De site is zo gemaakt dat deze ook goed leesbaar is op smartphone en iPad, maar ik ben niet in staat om dit te testen voor elk type en merk. Ondervind je problemen, dan hoor ik dat ook graag.

Op 15 maart sluit de testfase van de website, en wordt alle commentaar verzameld en verwerkt. De website wordt dan aangepast.

Reageren op deze mail kan door een bericht te sturen aan website@jessehof.nl of door het contactformulier te gebruiken op de site (kies dan: Website)