Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat betekent de Jessehof voor u?

Meten: wat betekend de Jessehof voor bezoekers?

Om op deze vraag een antwoord te krijgen, is een methode ontwikkeld speciaal voor inloophuizen door een onderzoeksbureau in opdracht van het Franciscusfonds De komende weken en maanden wordt aan bezoekers en vrijwilligers van de Jessehof gevraagd of zij willen meedoen met deze methode, een eenvoudig interview met behulp van kaartjes, bedoeld om de ervaringen van bezoekers te meten. Meten is weten.

Door het kaartspel te spelen beantwoordt je de vraag “Wat betekent de Jessehof voor de bezoekers en vrijwilligers?”. Het kost per deelnemer weinig tijd. Door met grote aantallen deelnemers het kaartspel te spelen wordt een betrouwbaar resultaat verkregen. Anonimiteit is gegarandeerd bij de rapportage. U doet solo mee (dus niet in een groepje) onder begeleiding van een interviewer. U zult benaderd worden door getrainde bestuursleden of vrijwilligers tijdens de normale openingstijden of u een keer ter plekke wilt meedoen.

Voor het bestuur van de Jessehof is deze methode een krachtig instrument om te rapporteren aan subsidiegevers en sponsoren over de betekenis van de Jessehof in Delft. Het bestuur hoopt daarom van harte dat u meedoet aan het kaartspel als u gevraagd wordt.