Search
Close this search box.

Vierhovenkerk houdt bazaar

De vierhovenkerk houdt in het laatste weekend van september een goed gesorteerde bazaar met o.a. ook rad van fortuin, bloemstukjes, fruit, koffie met gebak

De bazaar wordt gehouden op vrijdag 26 sept. van 19.00 – 21.30 uur en zaterdag 27 sept. van 10.00 – 14.30 uur in de Vierhovenkerk Obrechtstraat 50 te Delft.

De opbrengst van de bazaar is bestemd voor goede doelen zoals o.a de “Hof avonden”van de Jessehof. De Jessehof is een interkerkelijk diaconaal centrum dat vooral georganiseerd is rondom de inloop voor eenzame en kwetsbare Delftenaren. De “Hofavonden” is een nieuw project. Eens in de maand wordt een leuke zaterdagavond georganiseerd, zoals een muziekvoorstelling, een bingo avond of een film waar men niet of weinig voor hoeft te betalen maar die wel aangekleed wordt met een gezellig hapje en drankje. De avonden zijn bedoeld voor gezelligheid als ook het opdoen van nieuwe contacten.

De andere doelen van de bazaar zijn het UJAMAA centrum voor ondersteuning van vrouwen in achtergestelde posities in Zuid Afrika en een uitje met gezinnen van de basisschool “De Horizon “ aan de Brahmslaan naar de Linnaeushof in Bennebroek.

Dus; kom snuffelen en leuke dingetjes kopen voor jezelf en help daarmee mensen die het

moeilijk hebben in Delft en verder weg.