Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitnodiging afscheidsdienst diaken Jan Lamberts

Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest voor het R.K. Stadsdiaconaat Delft e.o. en de Ursula­parochie, gaat diaken Lamberts ons verlaten. Jan Lamberts was tot 1 december 2018 ook voorzitter van de stichting de Jessehof. 

Jan is door de bisschop van Rotterdam per 1 september benoemd als diaken in de St. Maartenparochie. Deze parochie omdat de gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout, Warmond, Sassenheim en Voorhout. Jan zal daar per 1 september met zijn werkzaamheden beginnen.  Het is daarbij zeer verheugend dat er opvolging is in de persoon van kandidaat-diaken Melchior Kerklaan. Hij zal per 1 september met zijn werkzaamheden starten in de Ursula-parochie.

Op zondagochtend 8 september 2019 zal in de Maria van Jessekerk de afscheidsdienst plaatsvinden. In diezelfde viering zal kandidaat-diaken Melchior Kerklaan worden voorge­steld.  De dienst begint om 11.00 uur en voorgangers zullen pastoor Verbakel, diaken Lamberts en kandidaat-diaken Kerklaan zijn. Na afloop is er gelegenheid om Jan Lamberts en Melchior Kerklaan de hand te schudden in de Jessehof.