Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rotaryclub Delft Vrijhof verrast de Jessehof met een beamer

Maandag 25 april was het een vrolijke dag in de Jessehof. Twee vertegenwoordigers van de rotaryclub Delft Vrijhof, te weten Maartje Hooning en Hans Lodder waren aanwezig om de mensen in de Jessehof blij te maken met een beamer. De beamer werd ter plekke gedemonstreerd. Bezoekers, vrijwilligers en bestuurders waren aanwezig om het mooie apparaat in werking te zien.

Maartje vertelde dat zij namens de Community Service van de Rotary dit keer juist binnen Delft hadden gezocht naar een groep om iets voor te doen. Dit had hen naar de Jessehof gebracht. Juist nu de corona-periode achter de rug is, wil de Jessehof weer wat meer activiteiten ontwikkelen. In de grote zaal gezamenlijk naar een film of documentaire kijken, behoort dan nu ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard werden Maartje en Hans hartelijk bedankt.

Ben je benieuwd om mensen te ontmoeten, of aan activiteiten deel te nemen? De openingstijden van de Jessehof zijn maandag en vrijdag van 14.00 – 17.00 uur, dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 – 13. 00 uur. Voel je welkom. Zie ook www.jessehof.nl

Foto: Joyce Willems