Zoek
Sluit dit zoekvak.

Madeleen stelt zich voor

Wat mogen we in Delft blij zijn met een plek als de Jessehof! Het doet me dan ook veel plezier dat ik daaraan mijn steentje mag gaan bijdragen vanaf 1 september, namelijk als vrijwilligerscoördinator.

Graag stel ik mij in dit bericht even voor. Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijk met een ieder persoonlijk kennis te maken!

Mijn naam is Madeleen van der Aart en ik woon al meer dan 25 jaar in het centrum van Delft. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee dochters. De dochters zijn begin 20 en de jongste is dit jaar op kamers gaan wonen. Met veel plezier heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan, o.a. in de kerk en in een verzorgingshuis. Mijn betaalde banen waren in de gehandicaptensector, als locatiemanager of coördinerend begeleider. De afgelopen jaren werkte ik bij de St. Philadelphia Zorg, dat zal ik ook naast mijn werk voor de Jessehof blijven doen.

Ik heb er alle begrip voor dat het voor iedereen weer even wennen zal zijn aan een nieuw gezicht. Maar de ontvangst is tot nu toe allerhartelijkst en ik zie dan ook uit naar onze samenwerking!