Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lezing van Barbara Wareman zaterdag 13 oktober om 13.00 uur

Op zaterdag 13 oktober om 13.00 uur zal Barbara Wareman haar boek “Keer op keer” presenteren in de Jessehof. De toegang is gratis.

Verslaafd aan cocaïne, door meerdere mannen mishandeld, vader in de bak omdat hij je vriend heeft doodgeschoten, tien jaar onwetend met HIV rondlopen en meer. Het is bijna onmogelijk om alle ellende die de Delftse Barbara Wareman meemaakte, samen te vatten in één verhaal. Toch deed Barbara het in haar boek ‘Keer op Keer’

Barbara is geboren en getogen in Delft: Ze groeide op in Wippolder en ging naar de Van de Made school. Ze werkte voor de gemeente, maar koos ervoor om in de verpleging te gaan: “Alles wat ik wilde was voor mensen zorgen. Ik heb ook een tijdje in de bejaardenzorg gewerkt, ik vond het fantastisch.

Bij een toevallig onderzoek in het ziekenhuis, bleek ze al tijden met een Hivs besmetting rond te lopen waar zij bijna aan onderging. Er ging daarbij nog veel meer mis in haar leven..

Gelukkig is zij er als bij een wonder weer bovenop gekomen en heeft nu een gelukkige relatie met een man die niet één, maar twee keer haar leven gered heeft toen haar gezondheid haar in de steek liet. “Ik slik elke dag heel veel medicijnen, zit in een scootmobiel en loop bij de voedselbank. Maar ze is weer terug, heeft een boek geschreven om mensen te laten weten dat het mogelijk is om er boven op te komen.

U bent van harte welkom om het verhaal van Barbara te horen.