Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kalligrafie-expositie Astrid Griffioen in de Jessehof

Vanaf vrijdag 1 december tot 1 februari 2020 exposeert Astrid Griffioen met haar kalligrafie-werkstukken in de Jessehof. Kalligrafie betekent ‘mooi schrijven’. Het is werkelijk een prachtige expositie.

Astrid heeft zich tijdens haar studie bouwkunde verdiept in de restauratie van gebouwen en daarbij in het ontcijferen van oude handschriften. Zo is haar interesse voor kalligrafie ontstaan. Op het VAK in Delft is zij vervolgens kalligrafiecursussen bij Adrianne Koevoets gaan volgen. Ook heeft ze zichzelf verder ontwikkeld via workshops, andere cursussen en door veel te oefenen.

Astrid gebruikt veel verschillende materialen en zo ontwerpt zij met teksten, kleurvlakken, en verschillende technieken verrassend mooie werkstukken. Ook maakt ze kleine werkstukjes, b.v. kalligrafie op kaarsen, kaarten en in kleine boekjes. Haar doel is dat mensen blij worden van haar werk. Zo wil zij een stukje geluk uitdelen. Astrid geeft zelf ook workshops en cursussen. Bekijk daarvoor haar website: www.letterpassie.nl

De expositie in de Jessehof is te bezichtigen tijdens de openingstijden: zondag van 14.00 -16.00 uur, maandag, vrijdag en zaterdag van 14.00 – 17.00 uur en dinsdag en donderdag van 10.00- 13.00 uur.