Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jessehof weer beperkt open. Reserveren verplicht

De Jessehof gaat voorzichtig weer open, een paar keer per week. En er is beperkt plaats.

Dit zijn de nieuwe openingstijden:

maandag 14.00 – 15.30 uur

donderdag 10.00 – 11.30 uur

vrijdag 14.00 – 15.30 uur

zaterdag 10.00 – 11:30 uur

Er zijn maximaal 12 plaatsen. En reserveren is verplicht. Als je reserveert, kom je op de afgesproken tijd. Een kwartier later is de reservering gecancelled, en wordt de plaats aan iemand anders gegeven. Reserveren kan telefonisch tijdens de bovenstaande openingstijden: 015 – 8871539 . Heb je geen telefoon dan kan tijdens openingstijden gereserveerd worden aan de deur van de Jessehof voor een andere dag.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen kan slechts één reservering per week gemaakt worden, zodat zoveel mogelijk bezoekers een keertje langs kunnen komen.

Er is een strikt protocol, waarop streng wordt toegezien. Buiten rondhangen in de omgeving van de Jessehof in de hoop dat er nog een plaatsje vrijkomt is verboden. Er is geen koffie to go. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de computers. Ook wordt er geen biljart gespeeld, en is kaartspelen niet mogelijk. Zonder reservering langskomen heeft alleen zin als je wilt reserveren voor een andere dag en geen telefoon hebt.

Voorlopig zijn er geen maaltijden, vieringen of Bijbelbijeenkomsten. Als het nodig is, gaat de Jessehof weer dicht. Hou deze website in de gaten!