Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto-expositie in de Jessehof.

In de Jessehof aan de Burgwal 50 is sinds kort een expositie van prachtige foto’s van Ger Fischer. De foto’s zijn tot begin april te bezichtigen, tijdens de openingstijden van de Jessehof: dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 – 13.00 uur en zondag, maandag en vrijdag van van 14.00 – 17.00 uur.

Ger fotografeert al enige jaren en hij geniet van deze hobby. Zo heeft hij tijdens een vakantie in Zuid Afrika prachtige foto’s gemaakt van zijn bezoek aan een wildreservaat. De meeste foto’s geven een impressie van deze reis. Zowel dieren als planten heeft Ger voor de lens gehad en prachtig vastgelegd. Onder andere de Protea, een bloem die in veel soorten vooral in Zuid-Afrika voorkomt. De koningsprotea is grootste en dit is de nationale bloem van Zuid-Afrika.

Het is voor de eerste keer dat Ger zijn foto’s exposeert. Hij beschouwt zichzelf als amateur. Fotograferen is vooral ‘kijken’, zo zegt hij. Het is een kunst om het bijzondere te zien van een situatie en dat vast te leggen. Dit is gelukt bij de foto´s, die in de Jessehof hangen. Het is de moeite waard om de expositie te gaan bekijken. Voor verder informatie: ww