Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opbrengst Kerstcollectie Raad van Kerken Delft naar Jessehof

Net als vorig jaar wil de Raad van Kerken samen met het Interkerkelijk Diaconaal Beraad de opbrengst van de kerstcollecte 2019 officieel overhandigen aan de vertegenwoordigers van de doelen voor die collecte. De uitreiking zal gedaan worden door de beide voorzitters, resp. de heer Robin Voorn en de heer Co van der Maas.

In 2019 was de opbrengst van de kerstcollecte bestemd voor een project van de Jessehof, bedoeld om ambulante vrijwilligers te trainen. Voor de Eritrese Kerk in Delft krijgt dit bedrag de volgende bestemming: een ark, die ze  tot nu toe altijd in Rotterdam moesten lenen, voor alle gezinnen een Bijbel in het Tigrinya en voor de kinderen van 3 -12 jaar een kinderbijbel in het Nederlands. Bovendien is er voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd een vakantietas.
Op 4 juli zal een Bijbel overhandigd worden aan een gezin en een kinderbijbel en vakantietas aan een kind. De anderen krijgen deze later.

De uitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 4 juli 2020 om 11.00 uur in de Vierhovenkerk, Obrechtstraat 50. Belangstellenden zijn van harte welkom. Vooraf en na de uitreiking is er ruimte voor informeel contact.